|

|
|

|
| Autor |
Mesaj |
vlad_mom
Moderator

Data nnscrierii: 22/Mai/2006
Loca~ie: South Korea
Puncte castigate: 939
|
Trimis:
Joi Iul 24, 2008 12:40 am |
|
De fiecare data cind postez ceva imi apare:
Error geting users post stat
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'g.group_id' in 'on clause'
SELECT ug.user_id, g.group_id as g_id, u.user_posts, g.group_count, g.group_count_max FROM phpbb_groups g, phpbb_users u LEFT JOIN phpbb_user_group ug ON g.group_id=ug.group_id AND ug.user_id=50 WHERE u.user_id=50 AND g.group_single_user=0 AND g.group_count_enable=1 AND g.group_moderator<>50
Line : 496
File : functions_post.php
Si voi patiti la fel sau am ceva eu in calculator (desi nu cred ca-i de la mine ca alte pb nu am cu el)??? |
|
|
|
|
 |
MAMI DE GEMENI
Super mamic

Data nnscrierii: 10/Feb/2007
Puncte castigate: 225
|
Trimis:
Vin Iul 25, 2008 11:25 am |
|
la fel mi se intampla si mie.prima data cand am vazut ,am crezut ca nu apare mesajul postat si chiar voiam sa mai scriu o data,dar am vazut ca era.
si nu mai revine automat sa vezi mesajul,trebbuie sa dai pagina.
cine stie ce e?! |
|
|
|
|
 |
vlad_mom
Moderator

|
Trimis:
Sbm Iul 26, 2008 12:59 am |
|
Exact asa si la mine.... trebuie sa ma intorc la pagina pricipala dupa ce-mi apare eroarea asta. Si imi apar ca mesaje noi propriile mele mesaje ...
Frumos...tocmai am dat un edit la mesajul asta, am mai scris ceva, l-am trimis si nu mi-a mai aparut eroarea...si nici n-a mai aparut iconita ca de subiect nou... Am incercat si la alt subiect si tot asa, cind folosesc edit totul e normal, numai la primul post face asa...  |
|
|
|
|
 |
vlad_mom
Moderator

|
Trimis: